This is demo store. No orders will be fulfilled.

Rsl

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. RSL Pro 550 Junior
  De RSL Pro 550 Junior is een flexibel racket met een lengte van 62 cm. Dit racket is erg geschikt... Learn More
  €41.95
  including VAT
 2. RSL Hammer Z10
  De RSL hammer Z10 is een leuk geel met zwart racket dat op het blad over een aantal mooie zilveren... Learn More
  €69.95
  including VAT
   Free Shipping
 3. Sale
  RSL Pro 1000
  Koop nu de RSL Pro 1000 voor de beginnende of jeugdige badmintonspeler. Doordat dit badmintonracket... Learn More
  €14.95
  including VAT
 4. RSL M13 Serie 3 3800
  Op zoek naar een licht gewicht aanvallend racket? Bestel dan nu de RSL M13 Serie 3 3800. De... Learn More
  €119.95
  €99.95
  including VAT
   Free Shipping
 5. RSL M13 Serie 7 7870
  De RSL M13 Serie 7 7870 is het meest gangbare model uit de Rsl badmintonracket collectie. Met het... Learn More
  €139.95
  €114.95
  including VAT
   Free Shipping
 6. RSL M13 Serie 9 9680
  De RSL M13 Serie 9 9680 is een licht gewicht badmintonracket met de gewichtsverdeling in het midden... Learn More
  €149.95
  €119.95
  including VAT
   Free Shipping

Badminton rackets winkel online – Het online kopen van een badmintonracket doe je eenvoudig en snel bij Badmintonplanet. Badmintonplanet heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan badminton sport rackets.

 

Door het grote aanbod van badmintonrackets van merken als Yonex, Carlton, Victor, RSL en Dunlop vindt u altijd een badminton racket dat bij u past. Weet u niet welk badminton sport racket u moet kiezen? Neem contact op met onze gespecialiseerde klantenservice om u te helpen met uw nieuwe badminton racket keuze.

 

Bij de keuze van het juiste badminton racket zijn een aantal punten van belang. De belangrijkste zaken om op te letten zijn de gewichtsverdeling en de flexibiliteit van uw badminton racket. Bij de gewichtsverdeling is vooral de speelstijl van belang. Speelsterkte en kracht zijn de belangrijkste factoren voor de juiste stijfheid van het badminton racket. Bent u een dame die op zoek is naar meer slag kracht voor de drive? Of ben u de heer die nog harder wil kunnen smashen? Of een beginnende jeugdspeler die zijn slag nog verder kan ontwikkkelen? Badmintonplanet heeft altijd het juiste badminton racket voor u! Speciaal voor de jeugd zijn er ook verkorte badmintonframes beschikbaar om de badmintonslag optimaal aan te leren!

 

Camping, Beginner, gevorderde of wedstrijd badminton speler? Badmintonplanet heeft ook voor u een passend badminton racket! Advies nodig? Neem contact op met de klantenservice van Badmintonplanet.

 

Een badminton racket weegt normaal rond de 85 gram. Er zijn ook lichtere rackets en zwaardere rackets. Rackets zijn bijvoorbeeld beschikbaar vanaf 74 gram, maar ook in verschillende grip maten. Het gewicht van uw badmintonracket is ook afhankelijk van wat voor materiaal uw racket gemaakt is. Zware badminton frames bestaan meestal uit aluminium of staal. De lichtere badminton rackets zijn gemaakt van Carbon, Graphite of andere materialen. De meeste rackets zijn standaard bespannen, maar er zijn ook racket die standaard onbespannen worden geleverd. Bij deze rackets kunt u de bespanning kiezen op de website. Staat uw favoriete snaar hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van Badmintonplanet.

 

Badmintonplanet levert rackets van alle grote badminton merken. Zo kunt u alle modellen op deze site vinden van Yonex, Carlton, Victor,RSL en Dunlop, maar ook van veel andere merken. Alle grote merken verdelen de rackets weer onder in series. De head light series met de gewichtsverdeling onder in de grip zijn onder andere: Nanospeed, Nanoray of S-lite. De head heavy badminton rackets met de gewichtsverdeling in de kop van het racket zijn onder andere: Voltric, Amortec, Elite of Brave Sword. Of de All round badminton rackets met de gewichtsverdeling in het midden. De Tour, Arc Saber of Muscle Power frames.

* Incl. BTW