This is demo store. No orders will be fulfilled.

Victor backpack

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Victor Backpack BR6011 Blauw
  Hier kunt u de Victor Backpack BR6011 Blue bestellen. Deze mooie blauwe rugzak is zeer licht... Learn More
  €39.95
  €31.95
  including VAT
 2. Victor Backpack BR9008 Blauw
  Hier kunt u de Victor Backpack BR9008 Blue bestellen. Deze blauwe rugzak is gemaakt van... Learn More
  €69.95
  €55.95
  including VAT
 3. Victor Rugzak BR3010 Grijs
  Victor Rugzak BR3010 Grijs Deze Victor tas is een uniek model in sportland. De vele vakken... Learn More
  €69.95
  €55.95
  including VAT
 4. Victor Rugzak 9107
  Victor Rugzak 9107. Deze mooie rugzak heeft een neutrale kleurstelling en heeft buiten de... Learn More
  €44.95
  €35.95
  including VAT
 5. Victor Bag 001JR DC
  Hier kunt u de Victor Bag 001JR DC bestellen, een rode rugzak met blauwe en oranje accenten. Deze... Learn More
  €34.95
  €25.95
  including VAT
 6. Victor Rugzak 9106
  Koop nu de Victor Rugzak 9106. Deze handige rugzak is ideaal voor de speler die niet al te veel... Learn More
  €44.95
  €38.95
  including VAT

Badminton tassen sportwinkel online – Badmintontassen zijn voor de badmintonspeler zeer functioneel en altijd bij de tijd! Badminton sport tassen zijn er in verschillende maten. Badmintonplanet biedt een breed assortiment aan badminton tassen die exact op de behoeftes van de badminton speler zijn afgestemd en de resultaten van de badminton sport te verhogen.

 

Badminton sport tassen zijn verkrijgbaar als rugzak, er zijn verschillende soorten badminton rugzakken. Een backpack met 2 banden waar het badminton racket geheel in past of een badminton rugzak waar het handvat van uw badmintonracket uit steekt. Dus bent u een badmintonspeler die vaak met de fiets naar de sporthal gaat? Dan is een badminton backpack wellicht een goede optie voor u.

 

Een badmintontas is onmisbaar voor elke actieve badmintonspeler. Van recreatie badminton tot de wedstrijdspeler.

 

Badminton sport tassen hebben verschillende maten, voor de actieve toernooispeler of de fanatieke clubspeler. Bent u op zoek naar een badmintontas waar uw badmintonracket, bidon en wat andere materialen in kunnen dan is wellicht een 1 vaks tas voor u voldoende. Bent u op zoek naar wat meer ruimte en beter draag gemak dan kiest u wellicht voor een 2 of 3 vaks badminton tas. De reistassen zijn leverbaar met wielen of zonder wielen. Yonex badmintontassen zijn er in verschillende series. De basic badminton tas serie, de Active Bags of de Pro Player Bags.

 

De duurzaamheid van de tassen heeft veel te maken met de kwaliteit van de badmintontassen. De Pro Bags van Yonex, Carlton, Victor en RSL onderscheiden zich door duurzamere materialen en resulteert dan in een langere duurzaamheid. De 1 vaks badmintontassen bieden ruimte voor 3 badminton rackets, de 2 vaks badminton tassen bieden ruimte voor 6 badmintonrackets en tot slot worden de 3 vaks tassen ook wel de 9 of 12 racket bags genoemd.

 

Badmintontassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een mooie roze badminton tas voor de dames of een grote blauwe reis badmintontas voor de heren. Voor elke man of vrouw is er voldoende keuze in het grote badminton tassen assortiment van Badmintonplanet. Mocht u nog vragen hebben of wilt u wellicht advies over de juiste keuze van uw badmintontas. Neem dan contact op met de klantenservice van Badmintonplanet.

* Incl. BTW